CityFibres VD Greg Mesch i intervju om det strategiska partnerskapet med Hexatronic

29 apr 2019

City Fibre strategic partnership with Hexatronic 

Greg Mesch förklarar varför Hexatronic är en strategisk leverantör för CityFibre i utbyggnaden av fibernätet i Storbritannien.

 

I denna intervju som gjordes vid FTTH-konferensen i Amsterdam hänvisar Greg Mesch till ett avtal värt ca 500 MSEK som undertecknades av CityFibre och Hexatronic tidigare i år. Hexatronic valdes av CityFibre som huvudleverantör av passiv fiberoptisk utrustning.

 

Hexatronic utvecklar produkter av hög kvalitet, som också är snabba och effektiva att installera. Eftersom installationskostnaden är den största kostnaden i ett fiberprojekt (ca 80%) jämfört med materialkostnaderna (ca 20%) i fiberprojekt, är effektiv installation nyckeln till besparingar i både tid och pengar. Hexatronic tillhandahåller även utbildning, vilket ses av CityFibre som en viktig fördel enligt Greg Mesch.

Mer om Hexatronics lösningar

 

Se den fullständiga versionen av intervjun här:


 

 

När avtalet undertecknades, beskrev John Franklin, verksamhetschef på CityFibre Hexatronic som den perfekta partnern:

"Kvaliteten på deras lösningar, i kombination med deras vilja att bedriva ett nära samarbete kring designanpassning, gjorde dem till den perfekta partnern. Vi ser fram emot ett långt och framgångsrikt samarbete och är säkra på att vi har deras fulla stöd när vi utformar Storbritanniens framtida fiberlösningar”. Mer om avtalet


< Tillbaka