Hexatronic förlänger sitt strategiska leveranssamarbete med Chorus genom ett nytt femårigt leveransavtal

12 nov 2019

2019-11-12 deal nz

 

Hexatronic NZ Ltd., ett helägt dotterbolag till Hexatronic Group AB, har förlängt sitt strategiska samarbete med Chorus Ltd. genom undertecknandet av ett nytt femårigt leveransavtal. Hexatronic har varit leverantör till Chorus sedan 2016 från vår produktionsanläggning i Wellington, Nya Zeeland. Avtalet omfattar leverans av passiva fiberoptiska lösningar, inklusive fiberoptiska kablar, mikrodukter mm. Chorus är en av Hexatronic Groups större kunder.

 

Chorus är Nya Zeelands största företag avseende fasta telekomnät. Chorus driver och bygger fiberoptiska nät. I dag bygger Chorus vidare på sitt gedigna arv av att utveckla och bygga fiberoptiska nät för såväl nuvarande som framtida generationer.

 

”Vi är glada och stolta över att fortsätta vårt samarbete med Chorus och tillsammans leverera bättre fiberoptiska nät i Nya Zeeland. Samtidigt som vi har globalt stöd av Hexatronic Group har vi lokal anknytning och perfekta förutsättningar att fortsatt kunna leverera innovativa lösningar och kunskap för att öka effektiviteten i Chorus byggnation av fiberoptiska nät.”, säger John Witkowski, VD på Hexatronic NZ Ltd.

 

På bilden fr v:

Henrik Larsson Lyon, CEO Hexatronic Group AB
Ewen Powell, CTO Chorus 
John Witkowski, CEO Hexatronic New Zealand Ltd.
Andrew Rook, Senior Commercial Manager Chorus

 

Göteborg 12 november 2019
Henrik Larsson Lyon
VD Hexatronic Group


Vid eventuella frågor kontakta:
Henrik Larsson Lyon, VD Hexatronic Group, +46 706 50 34 00

 

Läs pressrelease

 

Denna information är sådan som Hexatronic Group AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 12 november 2019 kl. 08.30 CET. 

 

Hexatronic Group AB (publ) är en koncern som utvecklar, marknadsför och levererar produkter, komponenter och systemlösningar med huvudsaklig fokus på den fiberoptiska marknaden. Hexatronic erbjuder ett brett sortiment av innovativa system- och produktlösningar för infrastruktur inom främst passiv fiberoptik med globala varumärken som Ribbonet®, Micronet™, Drytech™, Lightmate®, FibreHub™, Matrix, Viper, Stingray, Raptor, InOne och Wistom®. Hexatronic har sitt säte i Göteborg, Sverige och har bolag i Sverige, Norge, Finland, Storbritannien, Tyskland, Kina, Nya Zeeland och USA. Koncernen är listad på Nasdaq Stockholm under tickern HTRO.


< Tillbaka