Hexatronic genomför organisationsförändringar

15 aug 2017

För att skapa förbättrade möjligheter för vidare expansion av Hexatronic-koncernen genomförs följande organisationsförändringar per den 15 augusti.

 

 Martin och Håkan

  

Martin Åberg, för närvarande VD för Proximion AB, utses till Vice VD i Hexatronic Group AB med ansvar för koncernens förvärvsaktiviteter. Martin fortsätter även i sin roll som VD för Proximion AB.

 

Håkan Bäckström, för närvarande Vice VD för Hexatronic Cables & Interconnect Systems AB (”HCI”) ersätter Henrik Larsson Lyon som VD för HCI. Håkan behåller sin roll som ansvarig för Marknad och Försäljning för HCI. Henrik kommer fokusera på rollen som koncernchef och VD för Hexatronic Group AB.

 

“Det känns mycket bra att vi får ett ökat fokus på förvärvsfrågor genom utnämningen av Martin som Vice VD för koncernen med ansvar för koncernens förvärvsaktiviteter. Martin har stor erfarenhet av förvärvsrelaterade aktiviteter från tidigare roller. Med utnämningen av Håkan som VD för HCI får vi ett mer närvarande ledarskap i HCI med en VD som har lokal förankring och stor erfarenhet från flera roller inom HCI, bland annat Marknad, Försäljning, Produktion, Teknik och Inköp. Utnämning av Håkan frigör också tid för mig i min roll som koncernchef.” säger Henrik Larsson Lyon, VD Hexatronic Group AB.

 

 

Göteborg 15 augusti 2017

Henrik Larsson Lyon

VD Hexatronic Group


< Tillbaka