Hexatronic vinner nya order på sjökabel till ett sammanlagt värde om 25 MSEK

24 mar 2017

Hexatronic vinner nya order på sjökabel 

 

 

Hexatronic Cables & Interconnect Systems AB, ett helägt dotterbolag till Hexatronic Group AB, har på kort tid slutit flera avtal avseende fiberoptisk sjökabel. Totalt avser det sex projekt fördelat på fem olika länder. Det sammanlagda ordervärdet uppgår till 25 MSEK. Huvuddelen av leveransen är planerad att genomföras under hösten 2017.

Hexatronic erbjuder lösningar inom såväl sjökabel som inom hela den passiva fiberinfrastrukturen, från utformning och produktion till leverans.

 

“Vi är mycket glada över avtalen vilket är ett kvitto på marknadens förtroende för vårt breda erbjudande inom sjökabel” säger Henrik Larsson Lyon, VD Hexatronic Group AB.

 

Göteborg 24 mars 2017
Henrik Larsson Lyon
VD Hexatronic Group
För eventuella frågor kontakta:
• Henrik Larsson Lyon, VD Hexatronic Group, 070-650 34 00

             

Hexatronic Group AB (publ) är en koncern som utvecklar, marknadsför och levererar produkter, komponenter och systemlösningar med huvudsaklig fokus på den fiberoptiska marknaden. Hexatronic erbjuder ett brett sortiment av innovativa system- och produktlösningar för infrastruktur inom främst passiv fiberoptik med globala varumärken som Ribbonet®, Micronet™, Drytech™, Lightmate®, FibreHub™, Matrix, DCIO™, Basic Broadband™ och Wistom®. Hexatronic har sitt säte i Göteborg, Sverige och har bolag i Sverige, Norge, Finland, Storbritannien, Kina, Nya Zeeland och USA. Koncernen är listad på Nasdaq Stockholm under tickern HTRO. För mer information, se www.hexatronicgroup.com.     


< Tillbaka