Hexatronic vinner order om 29 MSEK – förstärker Sveriges fibertransportnät

10 apr 2018

Bild order sociala media

 

Hexatronic Cables & Interconnect Systems AB, ett helägt dotterbolag till Hexatronic Group AB, har slutit avtal med en av Sveriges största operatörer om att leverera kabel för en förstärkning av södra Sveriges fibertransportnät (Stockholm till Malmö). Avtalet avser leverans av både transportkabel och sjökabel för övergång av vattendrag. Merparten av avtalade kvantiteter kommer levereras under 2018.

 

Läs pressmeddelande här

 

Hexatronic erbjuder lösningar inom såväl sjökabel som inom hela den passiva fiberinfrastrukturen, från utformning och produktion till leverans.

 

“Vi är mycket glada över avtalet vilket är ett kvitto på marknadens förtroende för vårt breda erbjudande inom fiberoptiska kommunikationslösningar” säger Henrik Larsson Lyon, VD Hexatronic Group AB.

 

 

Göteborg 10 april 2018

Henrik Larsson Lyon

VD Hexatronic Group

Vid eventuella frågor kontakta:

 

 

 

• Henrik Larsson Lyon, VD Hexatronic Group, +46 706 50 34 00

 

Denna information är sådan som Hexatronic Group AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 10 april 2018 kl. 18.45 CET.

 

Hexatronic Group AB (publ)är en koncern som utvecklar, marknadsför och levererar produkter, komponenter och systemlösningar med huvudsaklig fokus på den fiberoptiska marknaden. Hexatronic erbjuder ett brett sortiment av innovativa system- och produktlösningar för infrastruktur inom främst passiv fiberoptik med globala varumärken som Ribbonet®, Micronet™, Drytech™, Lightmate®, FibreHub™, Matrix, Viper, Stingray , och Wistom®. Hexatronic har sitt säte i Göteborg, Sverige och har bolag i Sverige, Norge, Finland, Storbritannien, Kina, Nya Zeeland och USA. Koncernen är listad på Nasdaq Stockholm under tickern HTRO. För mer information, se www.hexatronicgroup.com.

 


< Tillbaka